Sted
Ved Fredensborg Slot, Jernbanegade 4 - 3480 Fredensborg (se kortet)

Tilskuere
Tag gerne familien med - flere af gågadens butikker holder åbent kl. 10-15 med gode tilbud i anledning af løbet. Ligeledes har LØBEREN en stand klar med gode tilbud, og der er mulighed for køb af massage og for at holde picnic i det grønne område ved Langedam eller i Slotsparken.
 
Man kan købe kaffe, te, sandwich og mad på cafeer og restauranter omkring stævnepladsen og i byen, hvor flere af gågadens butikker holder søndagsåbent i anledning af løbet. 

Du kan sejle med Bådfarten, der under løbet sejler tilskuere over til midten af Kongeetapen (Fændrikhus), så man kan heppe der og blive sejlet tilbage til målområdet igen. Billetter købes ved båden, hvis der er ledige pladser.

Transport og parkering:
Benyt gerne offentlig transport, der er gode forbindelser til og fra Fredensborg.
 
Kører du i bil, bør du parkere din bil på en af de anviste P-pladser (se kortet) rundt omkring i byen, men kom gerne i god tid. Herfra har du fra alle pladser mellem 1,4 og 1,8 km gang til stævnepladsen. Efter kl. 9:30 skal de anviste pladser benyttes for at undgå formålsløs kørsel i byen; på dette tidspunkt er der erfaringsmæssigt ingen andre pladser ledige i byen. Husk at parkering helt eller delvist på fortov, cykelsti og ubefæstede rabatter ikke er tilladt.

Der er ingen bilkørsel i stævneområdet/bymidten på dagen.
 
Parkering og stævneplads 

SPONSORER

ESRUM SØ RUNDT


Arrangør: Fredensborg Atletik Klub
Kontakt: esr@fredensborgak.dk
SOCIALEMEDIER
Facebook