Velkommen til Esrum Sø Rundt
Søndag den den 27. august 2023  
Et løb for alle:

Esrum Sø Rundt er den klassiske udfordring for alle motionister, der gerne vil prøve kræfter med løb i kuperet terræn og i naturskønne landskaber. Der er ruter for alle aldre og niveauer. Vi har plads til både nybegyndere og rutinerede løbere. Om du er frisk fra sofaen, træner flere gange om ugen eller holder dig i form med løb til og fra arbejde, har Esrum Sø Rundt en rute for dig.

Løbet er et af Danmarks ældste motionsløb, hvor der er udfordringer for alle løbere uanset niveau.
Det vidt forgrenede slotsanlæg danner unikke rammer for Esrum Sø Rundt, og du får en smuk tur gennem Slotshaven og videre gennem dele af Danmarkshistorien, når du løbet rundt om Esrum Sø og igennem Gribskov, der er en del af Nationalpark Kongernes Nordsjælland.


 

Om løbet:

Løbet afholdes altid den sidste søndag i august. Tilmelder du dig tidligt, sikrer du dig, at billetten ikke er udsolgt og får den til en billigere pris. Børneløbene er gratis!

 

Esrum Sø Rundt har følgende distancer: 

 


Esrum Sø Rundt har start/målområde og stævneplads ved Fredensborg Slot, Slotsgade, Fredensborg. 

Du får smukke omgivelser, socialt samvær og fysisk aktivitet sammen med mange andre. Esrum Sø Rundt handler om motion, velvære og sammenhold.


Løbsmedaljer: 

Hvis du deltager i Kongeetapen på 27 km, får du en stor, flot medalje. Deltager du på andre ruter, får du en flot løbsmedalje. Ved alle distancer er der mulighed for, at du kan printe et personligt diplom med navn, distance, tid og samlet placering.

 

SPONSORER

ESRUM SØ RUNDT


Arrangør: Fredensborg Atletik Klub
Kontakt: esr@fredensborgak.dk
SOCIALEMEDIER
Facebook