ESRUM SØ RUNDT
Søndag den 25. august 2024Et løb for alle:

Esrum Sø Rundt er den klassiske udfordring for alle motionister, der gerne vil prøve kræfter med løb i kuperet terræn og i naturskønne landskaber. Der er ruter for alle aldre og niveauer. Vi har plads til både nybegyndere og rutinerede løbere. Om du er frisk fra sofaen, træner flere gange om ugen eller holder dig i form med løb til og fra arbejde, har Esrum Sø Rundt en rute for dig.

Løbet er et af Danmarks ældste motionsløb, hvor der er udfordringer for alle løbere uanset niveau.
Det vidt forgrenede slotsanlæg danner unikke rammer for Esrum Sø Rundt, og du får en smuk tur gennem Slotshaven og videre gennem dele af Danmarkshistorien, når du løbet rundt om Esrum Sø og igennem Gribskov, der er en del af Nationalpark Kongernes Nordsjælland.


 

Om løbet:

Løbet afholdes altid den sidste søndag i august. Tilmelder du dig tidligt, sikrer du dig, at billetten ikke er udsolgt og får den til en billigere pris. Børneløbene er gratis!

 

Esrum Sø Rundt har følgende distancer: 

 

Bemærk, at vi har ændret 5 km løbet for børn til en rute på 4,2 km. På den måde får vi en bedre afvikling af løbet, som også tager højde for et stigende deltagerantal. Den største del af ruten vil være sammenfaldende med 5 km løbet for voksne.
Esrum Sø Rundt har start/målområde og stævneplads ved Fredensborg Slot, Slotsgade, Fredensborg. 

Du får smukke omgivelser, socialt samvær og fysisk aktivitet sammen med mange andre. Esrum Sø Rundt handler om motion, velvære og sammenhold.


Løbsmedaljer: 

Hvis du deltager i Kongeetapen på 27 km, får du en stor, flot medalje. Deltager du på andre ruter, får du en flot løbsmedalje. Ved alle distancer er der mulighed for, at du kan printe et personligt diplom med navn, distance, tid og samlet placering.
Tak til vores sponsorer:

En stor tak til vores sponsorer, som har afgørende betydning for gennemførelsen af vores løb, Esrum Sø Rundt.
Følgende er sponsorer for Esrum Sø Rundt 2024: Fredensborg Kommune, Spar Nord Bank i Hørsholm, Novo Nordisk, LØBEREN, SuperBrugsen Fredensborg og EDC Morten Jepsen. 

SPONSORER

ESRUM SØ RUNDT


Arrangør: Fredensborg Atletik Klub
Kontakt: esr@fredensborgak.dk
SOCIALEMEDIER
Facebook