Esrum Sø Rundt søndag den 28. august 2022

Jubilæumsløb - 50 år 

  

Esrum Sø Rundt bliver noget helt særligt i år, da vi kan markere hele 3 jubilæer i byen:

Motionsløbet Esrum Sø Rundt har 50 års jubilæum, H.M. Dronning Margrethe II har 50 års regent jubilæum, og Fredensborg By har 300 års fødselsdag.

Du er inviteret med til at markere jubilæerne ved at deltage i Nordsjællands smukkeste og hyggeligste løbefest for børn og voksne.

 

Siden 2013 har løbet haft start og mål foran Fredensborg Slot, som er et naturligt samlingssted for hele byen. Hvem vil ikke gerne fejre de tre store begivenheder med en god løbetur?


Tilmeld dig her allerede nu

 

Et løb for alle:

Esrum Sø Rundt er den klassiske udfordring for alle motionister, der gerne vil prøve kræfter med løb i kuperet terræn og i naturskønne landskaber. Der er ruter for alle aldre og niveauer. Vi har plads til både nybegyndere og rutinerede løbere. Om du er frisk fra sofaen, træner flere gange om ugen eller holder dig i form med løb til og fra arbejde, har Esrum Sø Rundt en rute for dig.

 

Om løbet:

Løbet afholdes altid den sidste søndag i august. Tilmelder du dig tidligt, sikrer du dig, at billetten ikke er udsolgt og får den til en billigere pris. Børneløbene er gratis!

 

Esrum Sø Rundt har følgende distancer: 

 


Esrum Sø Rundt har start/målområde og stævneplads ved Fredensborg Slot, Slotsgade, Fredensborg. 

Du får smukke omgivelser, socialt samvær og fysisk aktivitet sammen med mange andre. Esrum Sø Rundt handler om motion, velvære og sammenhold.


Løbsmedaljer: 

Hvis du deltager i Kongeetapen på 27 km, får du en stor, flot medalje. Deltager du på andre ruter, får du en flot løbsmedalje. Ved alle distancer er der mulighed for, at du kan printe et personligt diplom med navn, distance, tid og samlet placering.

 

Vi har løbet sammen i 50 år!

Løbet er et af Danmarks ældste motionsløb, hvor der er udfordringer for alle løbere uanset niveau.
Det vidt forgrenede slotsanlæg danner unikke rammer for Esrum Sø Rundt, og du får en smuk tur gennem Slotshaven og videre gennem dele af Danmarkshistorien, når du løbet rundt om Esrum Sø og igennem Gribskov, der er en del af Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

 

H.M. Dronning Margrethe II's regentjubilæum:
Regentjubilæet bliver markeret i byen med en række begivenheder i sidste uge af august, hvilket passer fint til vores løb, der afslutter festlighederne. Regenten og hele familien har en stor betydning for byen, så det er en fest, vi glæder os til at være med til.


Fredensborg by er 300 år gammel:
 Fredensborg er en smuk by, der har sit naturlige midtpunkt omkring Fredensborg Slot. Hovedslottet blev indviet i 1722 og bygget som lystslot for Frederik d. 4. "Sommer i Fredensborg" vil være temaet for de gratis arrangementer, byen afholder i uge 34, når fødselsdagen skal fejres.Esrum Sø Rundt vil være en flot afslutning på uge 34, når løbet skydes i gang den 28. august.


SPONSORER

ESRUM SØ RUNDT


Arrangør: Fredensborg Atletik Klub
Kontakt: esr@fredensborgak.dk
SOCIALEMEDIER
Facebook