Esrum Sø Rundt 2017 - spændende rute i skønne omgivelser

Velkommen til Esrum Sø Rundt søndag den 29. august 2021: 


Esrum Sø Rundt er den klassiske udfordring for alle motionister, der gerne vil prøve kræfter med løb i kuperet terræn og i smukke, åbne landskaber. Om du er frisk fra sofaen, træner flere gange om ugen eller holder dig i form med løb til arbejde, så har Esrum Sø Rundt en rute for dig.
 
Esrum Sø Rundt, søndag d. 29 august 2021, byder på følgende udfordringer:
Esrum Sø Rundt har start-/målområde og stævneplads ved Fredensborg Slot, Slotsgade, Fredensborg. Oplev de smukke omgivelser omkring Fredensborg Slot. 
 
Esrum Sø Rundt har været afholdt siden 1972 og er et af Danmarks smukkeste og mest udfordrende motionsløb. Fredensborg Slot er Dronning Margrethes residens i forårs- og efterårsmånederne, og det vidtforgrenede slotsanlæg danner unikke rammer for Esrum Sø Rundt.
 
Hvis du deltager i 27 km Kongeetapen, får du en stor, flot medalje – deltager du på andre ruter får du en flot løbsmedalje. Ved alle distancer er der mulighed for, at du kan printe et personligt diplom med navn, distance, tid og samlet placering.
 
Esrum Sø Rundt handler om motion, velvære og sammenhold, og vi har plads til både nybegyndere og rutinerede løbere.

 

Forebyggelse af smittespredning med Covid19:
Vi er glade for, at vi igen kan løbe sammen til Esrum Sø Rundt.
I 2020 måtte vi aflyse løbet på grund af Covid19 og de gældende regler, men i år må vi heldigvis løbe sammen igen. Det glæder vi os til, men det kræver, at vi alle er opmærksomme, passer godt på hinanden og at alle løbere efterlever de anvisninger, der gives på både før og på selve løbsdagen.

Esrum Sø Rundt efterlever alle gældende regler og retningslinjer, som gælder ved afholdelse af større arrangementer og forsamlinger, og har udarbejdet en sundhedsplan, som beskriver alle tiltag for at forebygge smittespredning.
Vi beder endvidere alle løbere om at orientere sig i Sundhedsstyrelsens pjece om forebyggelse af smittespredning

Alle tilmeldte løbere får en ugen inden løbet tilsendt en email med nærmere information. Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på esr@fredensborgak.dk


SPONSORER

ESRUM SØ RUNDT


Arrangør: Fredensborg Atletik Klub
Kontakt: esr@fredensborgak.dk
SOCIALEMEDIER
Facebook