Esrum Sø Rundt 2017 - spændende rute i skønne omgivelser

VELKOMMEN I MÅL. Flot løbet, alle sammen.
Du kan se dine resultater, og ligeledes printe dit diplom og se billeder af dig selv komme i mål her

Vel mødt næste år, hvor vi løber søndag den 28. august 2022. Tilmelder du dig inden den 28. septemper 2021, får du 20% rabat på tilmeldingsgebyret. Brug rabatkoden ESR2022TD ved tilmeldingen. Du kan tilmelde dig her 

 

 

Velkommen til Esrum Sø Rundt søndag den 28. august 2022: 


Esrum Sø Rundt er den klassiske udfordring for alle motionister, der gerne vil prøve kræfter med løb i kuperet terræn og i smukke, åbne landskaber. Om du er frisk fra sofaen, træner flere gange om ugen eller holder dig i form med løb til arbejde, så har Esrum Sø Rundt en rute for dig.
 
Esrum Sø Rundt, søndag d. 28 august 2022, byder på følgende udfordringer:
Esrum Sø Rundt har start-/målområde og stævneplads ved Fredensborg Slot, Slotsgade, Fredensborg. Oplev de smukke omgivelser omkring Fredensborg Slot. 
 
Esrum Sø Rundt har været afholdt siden 1972 og er et af Danmarks smukkeste og mest udfordrende motionsløb. Fredensborg Slot er Dronning Margrethes residens i forårs- og efterårsmånederne, og det vidtforgrenede slotsanlæg danner unikke rammer for Esrum Sø Rundt.
 
Hvis du deltager i 27 km Kongeetapen, får du en stor, flot medalje – deltager du på andre ruter får du en flot løbsmedalje. Ved alle distancer er der mulighed for, at du kan printe et personligt diplom med navn, distance, tid og samlet placering.
 
Esrum Sø Rundt handler om motion, velvære og sammenhold, og vi har plads til både nybegyndere og rutinerede løbere.

 


SPONSORER

ESRUM SØ RUNDT


Arrangør: Fredensborg Atletik Klub
Kontakt: esr@fredensborgak.dk
SOCIALEMEDIER
Facebook