Sted
Ved Fredensborg Slot, Jernbanegade 4 - 3480 Fredensborg (se kortet)

Tilskuere
Tag gerne familien med - gågadens butikker holder åbent kl. 10-15 med gode tilbud i anledning af løbet. Der er også messestande med løbeudstyr, mulighed for køb af massage og mulighed for at holde picnic i det grønne område ved Langedam eller i Slotsparken.
 
Man kan købe kaffe, te, sandwich og mad hos de mange cafeer og restauranter omkring stævnepladsen og i byen, hvor gågadens butikker holder søndagsåbent i anledning af løbet. 

Du kan bestille billetter til Bådfarten, der under løbet sejler tilskuere over til midten af Kongeetapen (Fændrikhus), så man kan heppe der og blive sejlet tilbage til målområdet igen. Bestilles som tilkøb hos Sportstiming eller købes ved båden, hvis der er ledige pladser.

Transport og parkering:
Benyt gerne offentlig transport, der er gode forbindelser til og fra Fredensborg. Brug Rejseplanen til din planlægning, her kan du se forbindelser og tider.
 
Kører du i bil, bør du parkere din bil på en af de anviste P-pladser (se kortet) rundt omkring i byen, men kom gerne i god tid. Herfra har du fra alle pladser mellem 1,4 og 1,8 km gang til stævnepladsen. Efter kl. 9:30 skal de anviste pladser benyttes for at undgå formålsløs kørsel i byen; på dette tidspunkt er der erfaringsmæssigt ingen andre pladser ledige i byen. Husk at parkering helt eller delvist på fortov, cykelsti og ubefæstede rabatter ikke er tilladt.

Der er ingen bilkørsel i stævneområdet/bymidten på dagen.
 
Parkering og stævneplads 

SPONSORER

ESRUM SØ RUNDT


Arrangør: Fredensborg Atletik Klub
Kontakt: esr@fredensborgak.dk
SOCIALEMEDIER
Facebook