Esrum Sø Rundt 2017 - spændende rute i skønne omgivelser

Esrum Sø Rundt 2020 er aflyst, men vi glæder os til at se jer igen i 2021.
Læs mere nedenfor.

 
 
Esrum Sø Rundt 2020:
Esrum Sø Rundt er desværre aflyst i 2020 pga. Covid19. Det er vi selvfølgelig meget kede af. De tilmeldte deltagere har modtaget en email med yderligere oplysninger.
  
Esrum Sø Rundt 2021:
Vi glæder os til 2021, hvor vi igen kan løbe Esrum Sø Rundt. Datoen bliver den søndag den 29. august 2021, og du kan vælge imellem distancerne 5, 10 og 27 km. i det smukke og kuperede terræn med start ved Fredensborg Slot. Der er gratis børneløb på 1,5 og 5 km.
Vi åbner snarest for tilmeldingen til løbet i 2021. Hold øje med siden her og vores Facebook-side (Esrum Sø Rundt).
 
 
 
 
Velkommen til Esrum Sø Rundt søndag den 29. august 2021
 
Esrum Sø Rundt er den klassiske udfordring for alle motionister, der gerne vil prøve kræfter med løb i kuperet terræn og i smukke, åbne landskaber. Om du er frisk fra sofaen, træner flere gange om ugen eller holder dig i form med løb til arbejde, så har Esrum Sø Rundt en rute for dig.
 
Esrum Sø Rundt, søndag d. 29 august 2021, byder på følgende udfordringer:
Esrum Sø Rundt har start-/målområde og stævneplads ved Fredensborg Slot, Slotsgade, Fredensborg. Tag hele familien med og oplev de smukke omgivelser omkring Fredensborg Slot. Der er mulighed for shopping i gågaden, hvor flere butikker ekstraordinært holder åbent.
 
Esrum Sø Rundt har været afholdt hvert år siden 1972 og er et af Danmarks smukkeste og mest udfordrende motionsløb. Fredensborg Slot er Dronning Margrethes residens i forårs- og efterårsmånederne, og det vidtforgrenede slotsanlæg danner unikke rammer for Esrum Sø Rundt.
 
Hvis du deltager i 27 km Kongeetapen, får du en stor, flot medalje – deltager du på andre ruter får du en flot løbsmedalje. Ved alle distancer er der mulighed for, at du kan printe et personligt diplom med navn, distance, tid og samlet placering.
 
Esrum Sø Rundt handler om motion, velvære og sammenhold, og vi har plads til både nybegyndere og rutinerede løbere.
 

SPONSORER

ESRUM SØ RUNDT


Arrangør: Fredensborg Atletik Klub
Kontakt: esr@fredensborgak.dk
SOCIALEMEDIER
Facebook